Nutriční hodnoty (Úhoř po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 931 kJ / 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,76 g |
| Tuky | 80,74 g |
| – nasycené | 5,91 g |
| – nenasycené | 71,35 g |
| –– mononenasycené | 50,46 g |
| –– polynenasycené | 20,90 g |
| ––– omega 3 | 6,56 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,90 g |
| – cukry | 10,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| úhoř | Úhoř mořský | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 80 g 80 g oleje | Olej řepkový | 80 ml |
| 200 g 200 g čerstvé houby nebo naložené houby | Hřib čerstvý | 200 g |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| cibulka | Cibulka jarní čerstvá |