Nutriční hodnoty (Prdelky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 680 kJ / 2 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 133,56 g |
| – nasycené | 33,02 g |
| – nenasycené | 95,10 g |
| –– mononenasycené | 63,40 g |
| –– polynenasycené | 31,70 g |
| ––– omega 3 | 2,33 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 343 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 349,70 g |
| – cukry | 145,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 30 g 30 g cukr moučka | Cukr bílý | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vody nebo citronu | Voda | 36 ml |
| kousek kousek bílku | Vaječný bílek | |
| džem (na spojení) | Marmeláda jahodová |