Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 424 kJ /
1 057 kcal
Bílkoviny48,00 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,50 g
Tuky77,02 g
– nasycené19,29 g
– nenasycené40,34 g
–– mononenasycené31,87 g
–– polynenasycené8,47 g
––– omega 30,30 g
Vláknina32,38 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,51 g
Sacharidy28,44 g
– cukry15,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřová žebra Vepřová žebra 750 g
1 1 l vody Voda
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 malá čtvrtka celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kousek 1 kousek pórku Pórek čerstvý
3 3 hrstě předvařených krup Kroupy ječné
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
2 ks 2 ks nového celého koření Pepř černý
libeček Libeček čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.