Nutriční hodnoty (Klobásky s karamelizovanou cibulovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,16 g |
Tuky | 77,85 g |
– nasycené | 46,97 g |
– nenasycené | 30,33 g |
–– mononenasycené | 14,43 g |
–– polynenasycené | 15,90 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 20,86 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 6,93 g |
Sůl | 16,80 g |
Sacharidy | 88,06 g |
– cukry | 37,34 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vinných klobás nebo jiných klobásek | Klobása vinná | 300 g |
4 4 velké cibule ( já jsem použila červené) | Cibule čerstvá | 280 g |
1 PL 1 PL tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
6 PL 6 PL ostrého kečupu | Kečup ostrý | 90 ml |
4 PL 4 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |