Nutriční hodnoty (Hruškové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 977 kJ / 3 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 228,06 g |
– nasycené | 113,37 g |
– nenasycené | 103,05 g |
–– mononenasycené | 78,70 g |
–– polynenasycené | 24,35 g |
––– omega 3 | 2,78 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 709 mg |
Sodík | 866 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 280,50 g |
– cukry | 139,00 g |
––– laktóza | 18,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
6 dkg 6 dkg cukru | Cukr bílý | 60 g |
12,5 dkg 12,5 dkg Hery | Margarín | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
hruškový kompot (460 g) | Hruška zavařená | |
25 dkg 25 dkg měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
15 dkg 15 dkg Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 150 g |
5 dkg 5 dkg cukru | Cukr bílý | 50 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 želírovací ztužovač za studena (dr. Oetker) | ||
500 ml 500 ml šťávy z hruškového kompotu (doplnit vodou) | Hruška zavařená | |
4 4 polévkové lžíce cukru | Cukr bílý | |
2 balíčky 2 balíčky dortového želé - čiré (dr. Oetker) | Želatina cukrářská | 20 g |