Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 977 kJ /
3 580 kcal
Bílkoviny98,28 g
– z toho živočišné bílkoviny75,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky228,06 g
– nasycené113,37 g
– nenasycené103,05 g
–– mononenasycené78,70 g
–– polynenasycené24,35 g
––– omega 32,78 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 866 mg
Sůl2,27 g
Sacharidy280,50 g
– cukry139,00 g
––– laktóza18,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
6 dkg 6 dkg cukru Cukr bílý 60 g
12,5 dkg 12,5 dkg Hery Margarín 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
hruškový kompot (460 g) Hruška zavařená
25 dkg 25 dkg měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
15 dkg 15 dkg Lučiny Lučina 70% t.v s. 150 g
5 dkg 5 dkg cukru Cukr bílý 50 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 želírovací ztužovač za studena (dr. Oetker)
500 ml 500 ml šťávy z hruškového kompotu (doplnit vodou) Hruška zavařená
4 4 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
2 balíčky 2 balíčky dortového želé - čiré (dr. Oetker) Želatina cukrářská 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.