MYŠÍ OUŠKA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2009 17:11
Merylas, diky, tyhle usi uz jsem nekdy nekde videla, tak uz asi chapu, jak to autorka myslela
22. 7. 2009 13:55
suzanna mrkni pro představu tadyhttp://www.toprecepty.cz/recept/2227-stramberske-u... Je to sice úplně jiný recept, ale uši, jako uši
22. 7. 2009 13:49
myslim, ze jsem si nikdy mysi ousko z blizka neprohlizela, tak si to asi neumim predstavit ale jinak vypadaji moc pekne
22. 7. 2009 13:29
Představ si opravdové myší ouško...taky je u hlavičky ten oválek jakoby smáčklý okrajema k sobě.
22. 7. 2009 13:25
suzanne, já tomu rozumím tak, že hned po vytažení z trouby ´poodkrajujeme z plechu (asi nejdou samotné dolů) a uprostřed zmáčkneme (asi uděláme dolík).....snad...
22. 7. 2009 13:19
Ja jsem asi uplne blba, ale muzete mi nekdo poradit, co to znamena....podkrajujeme a na jedne strane smackujeme? V zivote jsem se s temito vyrazy nesetkala
21. 7. 2009 20:42
tak tady jsem si dokonce i pěkně zasportovala , první plech jsem spálila, druhý málem taky, no...poslední už byly dokonalé, ale ty už jsem zase nefotila. Při pečení jde vyloženě o vteřiny, je to vlastně tenoučké piškotové těsto a je za 3-4 minutky hotové, jak začnou zlátnout okraje, už je zle a při smačkávání popraskají (smáčknout se musí okamžitě po vytažení z trouby), ještě jsem si blbec nepřipravila včas pudink. Těsto mi podle předpisu nevyšlo, mouku jsem musela přidávat a nevím, jestli nakonec nemělo být ještě hustější, lívanečky se mi hodně rozplácly. Nějak taky nebyl čas pěkně je naaranžovat na focení . Nakonec byla myší ouška výborná a dětičky velmi spokojené, bodík jsem už poslala
13. 3. 2009 22:04
Tak moc přeji,aby se zadařilo.
13. 3. 2009 22:01
dakujem za radu upečiem ich, ked príde vnúčik
13. 3. 2009 21:54
JO,jo.Po vychladnutí se plní máslovým krémem,nebo šlehačkou.To už je na vás a na vaší chuti.Jen ještě doplním,že se musí péct na 200°C uprostřed.
13. 3. 2009 21:39
chcem sa opýtať, to ako tie koláčiky "smačkujeme" a to dáme na vrch tu pudingovu náplň? dakujem
13. 3. 2009 21:36
Jé, tak tohle vůbec neznám , určitě s dětmi vyzkouším, alespoň bude sranda v kuchyni
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Na co použít brambory typu A? Vyznat se v typech brambor se vyplatí
Další recepty
Tématické fráze: piškotová ouška myší uši myší uši recept ouška cukroví myší uši medova ouska piškotové ouška pečené myši ouška s krémem myší uši cukroví recept myší uši cukroví ouška myšší ouška ouška cukroví recept na mýší uší recept na ouška ouška z piškotového těsta ouška recept recepty,myší ouška recept mysi
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá
MYŠÍ OUŠKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68kL
12 názorů