Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

MYŠÍ OUŠKA

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 3. 2009 21:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 767 kJ / 422 kcal
Bílkoviny34,72 g
Tuky30,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy2,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle mají nejraději děti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

suzanna

22. 7. 2009 17:11

Merylas, diky, tyhle usi uz jsem nekdy nekde videla, tak uz asi chapu, jak to autorka myslela:yes::-D

Merylas

22. 7. 2009 13:55

suzanna :-D mrkni pro představu tadyhttp://www.toprecepty.cz/recept/2227-stramberske-u... Je to sice úplně jiný recept, ale uši, jako uši:-));-)

suzanna

22. 7. 2009 13:49

myslim, ze jsem si nikdy mysi ousko z blizka neprohlizela, tak si to asi neumim predstavit:-8:-D ale jinak vypadaji moc pekne:yes:

cathleen

22. 7. 2009 13:29

Představ si opravdové myší ouško...taky je u hlavičky ten oválek jakoby smáčklý okrajema k sobě.

Svetlana

22. 7. 2009 13:25

suzanne, já tomu rozumím tak, že hned po vytažení z trouby ´poodkrajujeme z plechu (asi nejdou samotné dolů) a uprostřed zmáčkneme (asi uděláme dolík)...:-)..snad...;-)

suzanna

22. 7. 2009 13:19

Ja jsem asi uplne blba, ale muzete mi nekdo poradit, co to znamena....podkrajujeme a na jedne strane smackujeme? :-O V zivote jsem se s temito vyrazy nesetkala:-O

Marta

21. 7. 2009 20:42

tak tady jsem si dokonce i pěkně zasportovala :-D, první plech jsem spálila, druhý málem taky, no...poslední už byly dokonalé, ale ty už jsem zase nefotila. Při pečení jde vyloženě o vteřiny, je to vlastně tenoučké piškotové těsto a je za 3-4 minutky hotové, jak začnou zlátnout okraje, už je zle a při smačkávání popraskají (smáčknout se musí okamžitě po vytažení z trouby), ještě jsem si blbec nepřipravila včas pudink:-D. Těsto mi podle předpisu nevyšlo:-S, mouku jsem musela přidávat a nevím, jestli nakonec nemělo být ještě hustější, lívanečky se mi hodně rozplácly. Nějak taky nebyl čas pěkně je naaranžovat na focení :-8. Nakonec byla myší ouška výborná a dětičky velmi spokojené, bodík jsem už poslala :yes:

Ivuska137

13. 3. 2009 22:04

Tak moc přeji,aby se zadařilo.:-)

antonia

13. 3. 2009 22:01

dakujem za radu:-D upečiem ich, ked príde vnúčik:yes::yes::yes:

Ivuska137

13. 3. 2009 21:54

JO,jo.Po vychladnutí se plní máslovým krémem,nebo šlehačkou.To už je na vás a na vaší chuti.Jen ještě doplním,že se musí péct na 200°C uprostřed.

antonia

13. 3. 2009 21:39

chcem sa opýtať, to ako tie koláčiky "smačkujeme" a to dáme na vrch tu pudingovu náplň?:-S dakujem

Marta

13. 3. 2009 21:36

Jé, tak tohle vůbec neznám :-), určitě s dětmi vyzkouším, alespoň bude sranda v kuchyni ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piškotová ouška myší uši myší uši recept ouška cukroví myší uši medova ouska piškotové ouška pečené myši ouška s krémem myší uši cukroví recept myší uši cukroví ouška myšší ouška ouška cukroví recept na mýší uší recept na ouška ouška z piškotového těsta ouška recept recepty,myší ouška recept mysi

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

MYŠÍ OUŠKA

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68kL