Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené maso ve fazolkách-rychlé a jednoduché)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 635 kJ /
630 kcal
Bílkoviny14,54 g
– z toho živočišné bílkoviny3,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,46 g
Tuky45,75 g
– nasycené21,95 g
– nenasycené23,25 g
–– mononenasycené18,96 g
–– polynenasycené4,28 g
––– omega 30,12 g
Vláknina28,12 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 839 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy28,62 g
– cukry17,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vařené uzené maso Vepřová plec uzená
400 g 400 g fazolek Fazolky čerstvé 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
50 g 50 g anglické slaniny (nemusí být) Anglická slanina 50 g
1/2 1/2 masoxu (nemusí být) Bujón hovězí
200 ml 200 ml uzeného vývaru Vývar vepřový 200 ml
tymián Tymián sušený
trošku trošku kopru (nemusí být) Kopr nať čerstvý
trošku trošku citrónové šťávy Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.