Nutriční hodnoty (Uzené maso ve fazolkách-rychlé a jednoduché)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 635 kJ / 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,46 g |
Tuky | 45,75 g |
– nasycené | 21,95 g |
– nenasycené | 23,25 g |
–– mononenasycené | 18,96 g |
–– polynenasycené | 4,28 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 28,12 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 28,62 g |
– cukry | 17,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vařené uzené maso | Vepřová plec uzená | |
400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
50 g 50 g anglické slaniny (nemusí být) | Anglická slanina | 50 g |
1/2 1/2 masoxu (nemusí být) | Bujón hovězí | |
200 ml 200 ml uzeného vývaru | Vývar vepřový | 200 ml |
tymián | Tymián sušený | |
trošku trošku kopru (nemusí být) | Kopr nať čerstvý | |
trošku trošku citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |