Nutriční hodnoty (Uzené maso ve fazolkách-rychlé a jednoduché)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 635 kJ / 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,46 g |
| Tuky | 45,75 g |
| – nasycené | 21,95 g |
| – nenasycené | 23,25 g |
| –– mononenasycené | 18,96 g |
| –– polynenasycené | 4,28 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 28,12 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 839 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 28,62 g |
| – cukry | 17,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vařené uzené maso | Vepřová plec uzená | |
| 400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny (nemusí být) | Anglická slanina | 50 g |
| 1/2 1/2 masoxu (nemusí být) | Bujón hovězí | |
| 200 ml 200 ml uzeného vývaru | Vývar vepřový | 200 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| trošku trošku kopru (nemusí být) | Kopr nať čerstvý | |
| trošku trošku citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |