Nutriční hodnoty (Moravské zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 213 kJ / 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
| Tuky | 64,67 g |
| – nasycené | 22,13 g |
| – nenasycené | 40,88 g |
| –– mononenasycené | 31,93 g |
| –– polynenasycené | 8,95 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 812 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 37,15 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| kmín | Kmín | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská |