Nutriční hodnoty (Moravské zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 213 kJ / 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 64,67 g |
– nasycené | 22,13 g |
– nenasycené | 40,88 g |
–– mononenasycené | 31,93 g |
–– polynenasycené | 8,95 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 37,15 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
kmín | Kmín | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská |