Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravské zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 213 kJ /
768 kcal
Bílkoviny7,03 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky64,67 g
– nasycené22,13 g
– nenasycené40,88 g
–– mononenasycené31,93 g
–– polynenasycené8,95 g
––– omega 31,88 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 812 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy37,15 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
kmín Kmín
voda Voda
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.