Nutriční hodnoty (Ricottové košíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 197 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 92,13 g |
| – nasycené | 50,55 g |
| – nenasycené | 24,32 g |
| –– mononenasycené | 21,78 g |
| –– polynenasycené | 2,54 g |
| ––– omega 3 | 1,39 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,88 g |
| Sacharidy | 23,78 g |
| – cukry | 18,58 g |
| ––– laktóza | 16,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g ricotty | Ricotta | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek |