Nutriční hodnoty (Jáhlové papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,81 g |
| Tuky | 53,27 g |
| – nasycené | 27,97 g |
| – nenasycené | 23,58 g |
| –– mononenasycené | 16,82 g |
| –– polynenasycené | 6,77 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 28,60 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 3,04 g |
| Sůl | 7,52 g |
| Sacharidy | 208,55 g |
| – cukry | 59,20 g |
| ––– laktóza | 19,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |
| 3-4 3-4 papriky různých barev | Paprika červená čerstvá | 525 g |
| 1 1 cibule (nejlépe červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 500 500 ml vývaru z kostky | Vývar hovězí | |
| 300 g 300 g strouhaného eidamu (dala jsem méně) | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| hrst hrst sekaných bylinek pažitka petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| vyškvařená anglická slanina nebo šunka (nemusí být) | Anglická slanina |