Nutriční hodnoty (Jáhlové papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,81 g |
Tuky | 53,27 g |
– nasycené | 27,97 g |
– nenasycené | 23,58 g |
–– mononenasycené | 16,82 g |
–– polynenasycené | 6,77 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 28,60 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,52 g |
Sacharidy | 208,55 g |
– cukry | 59,20 g |
––– laktóza | 19,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |
3-4 3-4 papriky různých barev | Paprika červená čerstvá | 525 g |
1 1 cibule (nejlépe červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
500 500 ml vývaru z kostky | Vývar hovězí | |
300 g 300 g strouhaného eidamu (dala jsem méně) | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
hrst hrst sekaných bylinek pažitka petrželka | Petržel nať čerstvá | |
vyškvařená anglická slanina nebo šunka (nemusí být) | Anglická slanina |