Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlové papriky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 344 kJ /
1 755 kcal
Bílkoviny97,31 g
– z toho živočišné bílkoviny67,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,81 g
Tuky53,27 g
– nasycené27,97 g
– nenasycené23,58 g
–– mononenasycené16,82 g
–– polynenasycené6,77 g
––– omega 30,19 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,04 g
Sůl7,52 g
Sacharidy208,55 g
– cukry59,20 g
––– laktóza19,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jáhel Jáhly 200 g
3-4 3-4 papriky různých barev Paprika červená čerstvá 525 g
1 1 cibule (nejlépe červená) Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
500 500 ml vývaru z kostky Vývar hovězí
300 g 300 g strouhaného eidamu (dala jsem méně) Sýr kravský tvrdý 30% 300 g
hrst hrst sekaných bylinek pažitka petrželka Petržel nať čerstvá
vyškvařená anglická slanina nebo šunka (nemusí být) Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.