Nutriční hodnoty (Mrkvové muffiny II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 256 kJ / 2 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,23 g |
Tuky | 129,30 g |
– nasycené | 13,85 g |
– nenasycené | 103,53 g |
–– mononenasycené | 72,42 g |
–– polynenasycené | 31,11 g |
––– omega 3 | 8,47 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 316,10 g |
– cukry | 125,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g hladké celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý |