Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s játry a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 499 kJ / 1 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 176,17 g |
| – nasycené | 97,02 g |
| – nenasycené | 74,50 g |
| –– mononenasycené | 65,29 g |
| –– polynenasycené | 9,21 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,36 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
| brusinkový kompot | Brusinky zavařené | |
| 4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |