Nutriční hodnoty (Worchesterská krkovička na houbách a fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 468 kJ / 1 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,26 g |
| Tuky | 68,99 g |
| – nasycené | 21,30 g |
| – nenasycené | 33,49 g |
| –– mononenasycené | 25,85 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 254 mg |
| Sodík | 490 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 44,30 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krkovice s kostí | Vepřová krkovice | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g lesních hub (čerstvých nebo mražených) | Hřib čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo olej) | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (na zahuštění a obalení) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |