Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňačka bílá

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

14. 5. 2021 19:17

Suroviny

Porce: 6

Nutriční hodnoty

Energie2 362 kJ / 564 kcal
Bílkoviny18,05 g
Tuky31,52 g
Vláknina10,31 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 674 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy48,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

*) - pro ty, co jim česnek působí potíže (žlučník, dvanácterník) je nutné z něj duši odstranit, pak už nedráždí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí kysané, brambory, cibule, česnek, párky, kmín celý, sůl, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Zelňačka bílá

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qo0l