Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané dubenecké bramborové špalíčky s ředkví, žampióny a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 389 kJ /
3 439 kcal
Bílkoviny139,04 g
– z toho živočišné bílkoviny85,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,88 g
Tuky92,59 g
– nasycené39,82 g
– nenasycené27,39 g
–– mononenasycené21,99 g
–– polynenasycené5,41 g
––– omega 30,54 g
Vláknina55,77 g
Cholesterol 784 mg
Sodík 5,28 g
Sůl10,48 g
Sacharidy484,48 g
– cukry39,85 g
––– laktóza5,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g bramborových knedlíků Knedlík bramborový 850 g
120 g 120 g žampiónů Žampion čerstvý 120 g
100 g 100 g uzeného vařeného masa Vepřová kýta 100 g
100 g 100 g jemné Spišské klobásy Klobása 100 g
120 g 120 g strouhaného Ementálu Ementál 120 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
4 4 velké červené ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
olivový olej Olej olivový
sušený česnek Česnek sušený
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.