Nutriční hodnoty (Zapékané dubenecké bramborové špalíčky s ředkví, žampióny a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 389 kJ / 3 439 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 139,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,16 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,88 g | 
| Tuky | 92,59 g | 
| – nasycené | 39,82 g | 
| – nenasycené | 27,39 g | 
| –– mononenasycené | 21,99 g | 
| –– polynenasycené | 5,41 g | 
| ––– omega 3 | 0,54 g | 
| Vláknina | 55,77 g | 
| Cholesterol | 784 mg | 
| Sodík | 5,28 g | 
| Sůl | 10,48 g | 
| Sacharidy | 484,48 g | 
| – cukry | 39,85 g | 
| ––– laktóza | 5,30 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 850 g 850 g bramborových knedlíků | Knedlík bramborový | 850 g | 
| 120 g 120 g žampiónů | Žampion čerstvý | 120 g | 
| 100 g 100 g uzeného vařeného masa | Vepřová kýta | 100 g | 
| 100 g 100 g jemné Spišské klobásy | Klobása | 100 g | 
| 120 g 120 g strouhaného Ementálu | Ementál | 120 g | 
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml | 
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 4 velké červené ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
 
	