Nutriční hodnoty (Zapékané dubenecké bramborové špalíčky s ředkví, žampióny a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 389 kJ / 3 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,88 g |
Tuky | 92,59 g |
– nasycené | 39,82 g |
– nenasycené | 27,39 g |
–– mononenasycené | 21,99 g |
–– polynenasycené | 5,41 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 55,77 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 5,28 g |
Sůl | 10,48 g |
Sacharidy | 484,48 g |
– cukry | 39,85 g |
––– laktóza | 5,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
850 g 850 g bramborových knedlíků | Knedlík bramborový | 850 g |
120 g 120 g žampiónů | Žampion čerstvý | 120 g |
100 g 100 g uzeného vařeného masa | Vepřová kýta | 100 g |
100 g 100 g jemné Spišské klobásy | Klobása | 100 g |
120 g 120 g strouhaného Ementálu | Ementál | 120 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
4 4 velké červené ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |