Nutriční hodnoty (Tykev v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 333 kJ / 1 036 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
| Tuky | 85,45 g |
| – nasycené | 50,13 g |
| – nenasycené | 31,88 g |
| –– mononenasycené | 27,08 g |
| –– polynenasycené | 4,80 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 6,54 g |
| Cholesterol | 207 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 45,30 g |
| – cukry | 27,14 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 0,5 l 0,5 l kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cibule | Cibule čerstvá |