Nutriční hodnoty (Šafránová treska na víně s krevetkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 293 kJ / 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 82,24 g |
| – nasycené | 53,00 g |
| – nenasycené | 28,12 g |
| –– mononenasycené | 26,00 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,80 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 900 g filetů tresky (nejlépe chlazené) | Treska filet | |
| 1 1 velká špetka šafránu | Šafrán sušený | |
| 2 hrsti 2 hrsti koktejlových krevet | Krevety loupané | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 sklenice 2 sklenice bílého vína | Víno bílé suché | |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská |