Nutriční hodnoty (Ořechovo - rebarborové copánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 554 kJ / 4 673 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 80,20 g |
| Tuky | 235,99 g |
| – nasycené | 31,61 g |
| – nenasycené | 175,00 g |
| –– mononenasycené | 46,30 g |
| –– polynenasycené | 128,70 g |
| ––– omega 3 | 19,79 g |
| Vláknina | 34,44 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 700 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 505,37 g |
| – cukry | 222,81 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 100 g 100 g Hery (rozpustit a nechat zchladnout) | Margarín | 100 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 18 g 18 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 18 g |
| 250 g 250 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |