Nutriční hodnoty (Bělehradský vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 807 kJ / 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,01 g |
| Tuky | 1,05 g |
| – nasycené | 0,97 g |
| – nenasycené | 1,16 g |
| –– mononenasycené | 0,97 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 18,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 82,35 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové řízky - kýta, krček | Vepřová kýta | |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 3 ks 3 ks zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | 450 g |
| 3 ks 3 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
| mleté chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |