Nutriční hodnoty (Zázvorové kuře přelité marinádou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 445 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
Tuky | 1,43 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 0,53 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 19,32 g |
– cukry | 14,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 2 kuřecí křídla bez špičky | Kuře křídlo | |
sušený zázvor | Zázvor sušený | |
bylinky co máme rádi | Petržel nať čerstvá | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
stroužky stroužky česneku | Česnek čerstvý | |
kousek kousek másla na vymazání pekáče | Máslo kravské | |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
50 ml 50 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 50 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1-2 cm 1-2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
brambory | Brambor zimní |