Nutriční hodnoty (Rozstřelení ptáčci z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 107 kJ / 1 699 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 133,46 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,71 g | 
| Tuky | 109,40 g | 
| – nasycené | 48,94 g | 
| – nenasycené | 49,87 g | 
| –– mononenasycené | 33,28 g | 
| –– polynenasycené | 16,59 g | 
| ––– omega 3 | 0,83 g | 
| Vláknina | 8,50 g | 
| Cholesterol | 1,09 g | 
| Sodík | 2,49 g | 
| Sůl | 5,88 g | 
| Sacharidy | 41,99 g | 
| – cukry | 5,44 g | 
| ––– laktóza | 0,24 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 350 g | 
| 200 g 200 g uzeniny (párku nebo salámu junior) | Párek vepřový | 200 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 300 ml 300 ml silného vývaru (nebo vody a bujónu) | Vývar masový | 300 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g | 
| 1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g | 
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
 
	