Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s tuňákem I)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,98 g |
| Tuky | 35,09 g |
| – nasycené | 6,55 g |
| – nenasycené | 21,68 g |
| –– mononenasycené | 9,90 g |
| –– polynenasycené | 11,78 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 9,68 g |
| Cholesterol | 547 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 118,93 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g těstovin (vrtule) | Těstoviny pšeničné | 150 g |
| 1 plechovka 1 plechovka tuňáka v oleji (nebo ve vlastní šťávě) | Tuňák v oleji | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce tatarské omáčky (můžeme vynechat) | Tatarská omáčka | 22.5 g |
| sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
| masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |