Nutriční hodnoty (Pohanka s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 423 kJ / 1 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,25 g |
| Tuky | 23,92 g |
| – nasycené | 13,83 g |
| – nenasycené | 10,08 g |
| –– mononenasycené | 6,33 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 813 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 190,67 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 100 g 100 g slahiny | ||
| 3-4 3-4 jarní cibulky (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| mražené fazolky | Fazolky mražené | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |