Nutriční hodnoty (Zapečený květák s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 727 kJ / 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
| Tuky | 10,85 g |
| – nasycené | 1,79 g |
| – nenasycené | 9,06 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,82 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 200 g 200 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2 2 zelené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| vejce | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |