Utopenci

dextra Kuchař:

Ostatní 8 názorů

43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

1 kg párkových buřtů nebo točený párkový salám
3 cibule
Nyní v akci
300 ml octa
Nyní v akci
bobkový list
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme a nakrájíme cibule na plátky.

  2. Buřty nebo salám nakrájíme na menší kusy, které ještě jednou překrojíme podélně.

  3. Do lahve vkládáme střídavě buřty nebo salám a cibuli.

  4. Lehce osolíme, opepříme a přidáme bobkový list.

  5. Zalijeme octem a doplníme vodou.

  6. Je nutné vkládat do sklenice s uzavíratelným šroubovacím víčkem. Nakonec necháme uležet v lednici 2 dny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Utopenci

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Né po dvou dnech,ale po dvouch týdnech jsme si pošmákli:-p:-p:yes:Fotečku posílám a druhý bodík po 3letech ťukám:-*:-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja

    Dotaz - pomoc: obráť sa na kuchárky v hociktorej školskej jedálni, radi ti ich dajú, oni to vyhadzujú. ;-)

    Odpovědět

  • Staník Staník(neregistrovaný)

    Dotaz - pomoc:Okurky v tšchto sklenicích v každém velkokšeftě

    Odpovědět

  • Dotaz - pomoc Dotaz - pomoc(neregistrovaný)

    Lidičky, chtěl bych zkusit nějaký recept, ale nevíte, kde by se daly sehnat sklenice/nádoby o objemu 3-5 litrů, tedy veliké se šroubovacím víčkem, právě na utopence a hermelíny? Odkud je máte vy? Díky.

    Odpovědět

  • xiniped xiniped(neregistrovaný)

    ta Moravanka tu opravdu bila!!! :-O :-? :-//

    Odpovědět

  • maris maris

    Moravanka tam ještě před chvílí byla, zřejmě ji dextra vymazala :-S

    Odpovědět

  • bazalka bazalka(neregistrovaná)

    Pardon, ale jaká Moravanka ? Nikde nic takového v receptu nevidím :-O:-?

    Odpovědět

  • maris maris

    dextro, promiň, ale kde je ta Moravanka, já vidím jen cibuli :-S

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo