Nutriční hodnoty (Vánoční buchta ořechová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 516 kJ / 5 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 106,00 g |
Tuky | 357,61 g |
– nasycené | 127,94 g |
– nenasycené | 195,00 g |
–– mononenasycené | 73,82 g |
–– polynenasycené | 121,18 g |
––– omega 3 | 19,45 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 508,54 g |
– cukry | 47,85 g |
––– laktóza | 16,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
2 2 žloutky (nebo 1 celé vajíčko) | Vaječný žloutek | 46 g |
3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
3 KL 3 KL cukru | Cukr bílý | 15 g |
40 g 40 g droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
250 g 250 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
práškový cukr | Cukr bílý | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
1 1 vajíčko na potření | Vejce slepičí | 70 g |