Nutriční hodnoty (Cibulový salát s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 897 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 64,36 g |
– nasycené | 9,82 g |
– nenasycené | 43,83 g |
–– mononenasycené | 32,17 g |
–– polynenasycené | 11,66 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 41,80 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 konzervy 1/2 konzervy hrášku (20 dkg) | Hrášek zelený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
20 dkg 20 dkg rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |