Nutriční hodnoty (Cibulový salát s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 897 kJ / 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 64,36 g |
| – nasycené | 9,82 g |
| – nenasycené | 43,83 g |
| –– mononenasycené | 32,17 g |
| –– polynenasycené | 11,66 g |
| ––– omega 3 | 2,82 g |
| Vláknina | 21,20 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 436 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 41,80 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 200 g |
| 200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |