Nutriční hodnoty (Pangasius v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,54 g |
| Tuky | 50,95 g |
| – nasycené | 14,58 g |
| – nenasycené | 36,06 g |
| –– mononenasycené | 22,86 g |
| –– polynenasycené | 13,20 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 124,74 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 2,91 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 127,71 g |
| – cukry | 40,75 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 filety 3 filety z pangasius (cca 600 g) | Pangas filet | 600 g |
| 2 2 cm široký plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| 3 3 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
| 3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
| 4 pl 4 pl chilli sladké omáčky | Chilli omáčka | 60 ml |
| 1/4 1/4 masité červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
| 1/4 1/4 masité žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| čerstvá zelená petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |