Nutriční hodnoty (Jablkové bochníčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 446 kJ / 3 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,30 g |
| Tuky | 122,32 g |
| – nasycené | 13,23 g |
| – nenasycené | 100,17 g |
| –– mononenasycené | 67,72 g |
| –– polynenasycené | 32,45 g |
| ––– omega 3 | 8,87 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 436,30 g |
| – cukry | 92,20 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
| skořice | Skořice ceylonská |