Nutriční hodnoty (Jablkové bochníčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 446 kJ / 3 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,30 g |
Tuky | 122,32 g |
– nasycené | 13,23 g |
– nenasycené | 100,17 g |
–– mononenasycené | 67,72 g |
–– polynenasycené | 32,45 g |
––– omega 3 | 8,87 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 436,30 g |
– cukry | 92,20 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
skořice | Skořice ceylonská |