Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové bochníčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 446 kJ /
3 214 kcal
Bílkoviny77,78 g
– z toho živočišné bílkoviny15,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,30 g
Tuky122,32 g
– nasycené13,23 g
– nenasycené100,17 g
–– mononenasycené67,72 g
–– polynenasycené32,45 g
––– omega 38,87 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy436,30 g
– cukry92,20 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 dcl 1 dcl oleje Olej řepkový 100 ml
vejce na potření Vejce slepičí
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
3 lžičky 3 lžičky cukru Cukr bílý 15 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.