Nutriční hodnoty (Kedlubny, mrkev, brambory dušené s majoránkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 669 kJ / 1 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,54 g |
Tuky | 91,96 g |
– nasycené | 45,76 g |
– nenasycené | 44,94 g |
–– mononenasycené | 36,73 g |
–– polynenasycené | 8,21 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,36 g |
Sacharidy | 43,93 g |
– cukry | 19,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
baby mrkvičky (nebo 2 velké mrkve) | Baby karotka | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
světlá máslová jíška (podle potřeby) | Jíška máslová | |
čerstvá majoránka (nebo sušená) | Majoránka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |