Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna s cuketovo-houbovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 946 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 26,00 g |
– nasycené | 5,22 g |
– nenasycené | 20,45 g |
–– mononenasycené | 16,48 g |
–– polynenasycené | 3,98 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 17,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,56 g |
– cukry | 31,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 2 cibule nakrájené na jemno | Cibule čerstvá | 140 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 hrsti 2 hrsti sušených hub (namočených) | Houby sušené směs | |
1 1 menší cuketa (nakrájená na kostky) | Cuketa čerstvá | 100 g |
1,5 KL 1,5 KL koření PIRI-PIRI | Koření Argentina | |
1/2 1/2 červené papriky (nakrájené na proužky) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 žluté papriky (nakrájené na proužky) | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky (nakrájené na proužky) | Paprika zelená čerstvá | |
4 4 rajčata (spařená, oloupaná a bez bubáků nakrájená na čtvrtky) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
podle chuti sůl | Sůl mořská | |
1/2 KL 1/2 KL kmínu | Kmín | 2.5 g |
500 ml 500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |