Nutriční hodnoty (Jablka v těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 076 kJ / 1 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,35 g |
| Tuky | 24,21 g |
| – nasycené | 7,87 g |
| – nenasycené | 10,72 g |
| –– mononenasycené | 7,12 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 19,57 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 195,15 g |
| – cukry | 76,70 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 1 balení 1 balení vanilkového pudinku v prášku | Puding v prášku | 37 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |