Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 384 kJ /
4 872 kcal
Bílkoviny78,67 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,65 g
Tuky143,94 g
– nasycené12,57 g
– nenasycené120,71 g
–– mononenasycené83,76 g
–– polynenasycené36,95 g
––– omega 310,34 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy801,60 g
– cukry352,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
2,5 hrnku 2,5 hrnku podmáslí Podmáslí 625 g
1,25 hrnku 1,25 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 312.5 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1/2 1/2 kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
3 3 polévkové lžíce kakaa (nebo instantní kávy) Kakao prášek
1 lžička 1 lžička rumu (nebo rumové tresti) Rum 5 ml
450 g 450 g ovoce (švestky, ostružiny, červené i bílé hroznové víno) Jahody čerstvé 450 g
mleté oříšky na posypání ovoce Lískový ořech
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká
moučkový cukr na posyp Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.