Nutriční hodnoty (Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 384 kJ / 4 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,65 g |
Tuky | 143,94 g |
– nasycené | 12,57 g |
– nenasycené | 120,71 g |
–– mononenasycené | 83,76 g |
–– polynenasycené | 36,95 g |
––– omega 3 | 10,34 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 801,60 g |
– cukry | 352,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
2,5 2,5 podmáslí (kyšky) | Podmáslí | |
1,25 hrnku 1,25 hrnku cukru moučky | Cukr bílý | 312.5 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1/2 1/2 prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
3 3 polévkové lžíce kakaa nebo instantní kávy | Kakao prášek | |
1 1 čajová lžička rumu nebo rumové tresti | Rum | |
mleté oříšky na posypání ovoce | Lískový ořech | |
moučkový cukr na posyp | Cukr bílý | |
450 g 450 g ovoce | Jahody čerstvé | 450 g |
( několik několik švestek, ostružin, červené a bílé hroznové víno ) | Hroznové víno čerstvé | |
tuk | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |