Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 384 kJ /
4 872 kcal
Bílkoviny78,67 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,65 g
Tuky143,94 g
– nasycené12,57 g
– nenasycené120,71 g
–– mononenasycené83,76 g
–– polynenasycené36,95 g
––– omega 310,34 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy801,60 g
– cukry352,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
2,5 2,5 podmáslí (kyšky) Podmáslí
1,25 hrnku 1,25 hrnku cukru moučky Cukr bílý 312.5 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/2 1/2 prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
3 3 polévkové lžíce kakaa nebo instantní kávy Kakao prášek
1 1 čajová lžička rumu nebo rumové tresti Rum
mleté oříšky na posypání ovoce Lískový ořech
moučkový cukr na posyp Cukr bílý
450 g 450 g ovoce Jahody čerstvé 450 g
( několik několik švestek, ostružin, červené a bílé hroznové víno ) Hroznové víno čerstvé
tuk Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.