Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na žampionech s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
10-15 10-15 žampionů (dle velikosti) Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený
rýže (k podávání) Rýže bílá
3 lžičky 3 lžičky Vegety (polévkové koření) Kořenící směs sypká 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.