Nutriční hodnoty (Vepřové maso na žampionech s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
10-15 10-15 žampionů (dle velikosti) | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
rýže (k podávání) | Rýže bílá | |
3 lžičky 3 lžičky Vegety (polévkové koření) | Kořenící směs sypká | 15 g |