Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 625 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
| Tuky | 31,88 g |
| – nasycené | 11,39 g |
| – nenasycené | 19,84 g |
| –– mononenasycené | 16,96 g |
| –– polynenasycené | 2,89 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 49,73 g |
| – cukry | 47,30 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 červená řepa velikosti pomeranče | Červená řepa čerstvá | |
| 300 g 300 g sterilovaného hrášku s mrkví | Hrášek zelený sterilovaný | 300 g |
| 3 3 středně velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
| 100 g 100 g tvrdého sýra (20 % tuku) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |