Nutriční hodnoty (Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 799 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 1,12 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,56 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 39,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60,06 g |
| Sůl | 150,00 g |
| Sacharidy | 84,00 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg ryb | ||
| 150 g 150 g soli (na 1kg ryb 30 g soli) | Sůl mořská | 150 g |
| 4 4 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř (kuličky) | Pepř černý | |
| nové koření (kuličky) | Nové koření |