Nutriční hodnoty (Kuřecí uzená "krémovka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 853 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 1,89 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 1,26 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 29,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 23,34 g |
| – cukry | 13,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí uzená čtvrtka /cca 250 g | ||
| 1 1 tenký plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
| 1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu(lze vynechat) | ||
| sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
| 1,5 l 1,5 l studené vody | Voda | 1500 ml |
| čerstvá zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |