Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí uzená "krémovka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie853 kJ /
204 kcal
Bílkoviny9,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,58 g
Tuky1,89 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené1,26 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,00 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 550 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy23,34 g
– cukry13,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí uzená čtvrtka /cca 250 g
1 1 tenký plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu(lze vynechat)
sůl dle potřeby Sůl mořská
1,5 l 1,5 l studené vody Voda 1500 ml
čerstvá zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.