Nutriční hodnoty (Kuřecí uzená "krémovka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 853 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 1,89 g |
– nasycené | 0,51 g |
– nenasycené | 1,26 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 23,34 g |
– cukry | 13,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí uzená čtvrtka /cca 250 g | ||
1 1 tenký plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu(lze vynechat) | ||
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
1,5 l 1,5 l studené vody | Voda | 1500 ml |
čerstvá zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |