Nutriční hodnoty (Vepřový steak MaMMaMia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,51 g |
Tuky | 11,57 g |
– nasycené | 2,23 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 1,22 g |
–– polynenasycené | 5,67 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 41,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 401,78 g |
– cukry | 71,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 plátků 5 plátků vepřové kýty (plecko, případně méně prorostlá krkovice) | Vepřová kýta | |
800 g 800 g konzervovaná rajčata (krájená) | Rajče červené sterilované | 800 g |
trochu trochu sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
koření Steak 7 pepřů | Koření Argentina | |
trochu trochu dobrého červeného vína plné chuti | Víno červené suché | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
400-500 g 400-500 g hladké mouky (na těsto na pizzu) | Mouka pšeničná hladká | 450 g |