Nutriční hodnoty (Vepřový steak MaMMaMia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,51 g |
| Tuky | 11,57 g |
| – nasycené | 2,23 g |
| – nenasycené | 6,89 g |
| –– mononenasycené | 1,22 g |
| –– polynenasycené | 5,67 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 41,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 401,78 g |
| – cukry | 71,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků vepřové kýty (plecko, případně méně prorostlá krkovice) | Vepřová kýta | |
| 800 g 800 g konzervovaná rajčata (krájená) | Rajče červené sterilované | 800 g |
| trochu trochu sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření Steak 7 pepřů | Koření Argentina | |
| trochu trochu dobrého červeného vína plné chuti | Víno červené suché | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 400-500 g 400-500 g hladké mouky (na těsto na pizzu) | Mouka pšeničná hladká | 450 g |