Nutriční hodnoty (Fazole, fazolky a kuličky v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 887 kJ / 1 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
| Tuky | 75,94 g |
| – nasycené | 25,19 g |
| – nenasycené | 45,48 g |
| –– mononenasycené | 35,14 g |
| –– polynenasycené | 10,34 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 11,92 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 284 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 32,10 g |
| – cukry | 22,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g míchanho mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrst hrst nakrájených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 6 6 velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |