Nutriční hodnoty ("Smažený" květák bez smažení.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| půl hrnku hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
| středně velký květák | Květák čerstvý | |
| strouhanka na posypání toho květáku | Strouhanka pšeničná | |
| alobal na plech | ||
| olej na pomaštění (toho alobalu) | Olej řepkový |