Nutriční hodnoty (Zapékaný kozí sýr s jablkem a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 50,52 g |
| – nasycené | 31,17 g |
| – nenasycené | 17,23 g |
| –– mononenasycené | 14,42 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,20 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 3,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kozí sýr (použil jsem Soignon - Sainte Maure (Sélection) | Sýr hrudkový kozí | 200 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 3 3 celozrnné bagetky | Bageta pšeničná celozrnná |