Nutriční hodnoty (Tatarská omáčka z cukety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,82 g |
Tuky | 217,22 g |
– nasycené | 15,95 g |
– nenasycené | 191,65 g |
–– mononenasycené | 135,36 g |
–– polynenasycené | 56,30 g |
––– omega 3 | 17,50 g |
Vláknina | 61,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,84 g |
Sůl | 33,35 g |
Sacharidy | 247,90 g |
– cukry | 184,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg cukety | Cuketa čerstvá | 2000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 strouhaný křen (podle chuti) | Křen čerstvý | 100 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
130 g 130 g cukru krupice | Cukr bílý | 130 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
4 lžičky 4 lžičky soli | Sůl mořská | 32 g |
3 lžičky 3 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 15 g |