Nutriční hodnoty (Restovaná cuketa na slanince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 299 kJ / 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 84,10 g |
| – nasycené | 41,06 g |
| – nenasycené | 42,03 g |
| –– mononenasycené | 36,01 g |
| –– polynenasycené | 6,02 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 3,10 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g Valašské slaniny vcelku | Špek | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |