Nutriční hodnoty (Banánová vláčná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 475 kJ / 6 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,82 g |
| Tuky | 291,32 g |
| – nasycené | 28,21 g |
| – nenasycené | 240,98 g |
| –– mononenasycené | 170,36 g |
| –– polynenasycené | 70,62 g |
| ––– omega 3 | 20,71 g |
| Vláknina | 29,55 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 802,90 g |
| – cukry | 343,15 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 banány | Banán čerstvý | 360 g |
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 0,5-1 hrnek 0,5-1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |