Nutriční hodnoty (Zapékané brambory se slaninou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 083 kJ / 3 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 200,00 g |
– nasycené | 100,00 g |
– nenasycené | 95,30 g |
–– mononenasycené | 82,00 g |
–– polynenasycené | 13,30 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 5,32 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 337,20 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
olivový olej | Olej olivový | |
bylinková sůl | Sůl bylinková | |
cca 20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
20 dkg 20 dkg strouhaného sýra ( nejlépe Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |