Nutriční hodnoty (Zapékané brambory se slaninou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 083 kJ / 3 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 200,00 g |
| – nasycené | 100,00 g |
| – nenasycené | 95,30 g |
| –– mononenasycené | 82,00 g |
| –– polynenasycené | 13,30 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 44,00 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 5,32 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 337,20 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| cca 20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg strouhaného sýra ( nejlépe Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |