Nutriční hodnoty (Gulášová polévka z králičích kostí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 534 kJ / 606 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 49,70 g |
| – nasycené | 24,00 g |
| – nenasycené | 25,00 g |
| –– mononenasycené | 20,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| kosti z králíka | Kost králičí | |
| 1,5 litru 1,5 litru vody | Voda | 1500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránku | Majoránka sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 5 dkg 5 dkg sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| přiměřeně hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sladkou papriku | Paprika červená sušená | |
| pálivou papriku | Paprika pálivá |