Nutriční hodnoty (Duo řezy s mákem a povidlovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 982 kJ / 4 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,40 g |
Tuky | 190,54 g |
– nasycené | 18,94 g |
– nenasycené | 137,92 g |
–– mononenasycené | 81,88 g |
–– polynenasycené | 56,04 g |
––– omega 3 | 8,82 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 593,60 g |
– cukry | 267,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
160 g 160 g cukru krupice | Krupice pšeničná hrubá | 160 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 PL 1 PL rumové tresti | Aroma rumové | 15 ml |
260 g 260 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 260 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1/2 1/2 prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
švestková povidla | Povidla | |
4 PL 4 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 60 ml |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |