Nutriční hodnoty (Duo řezy s mákem a povidlovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 982 kJ / 4 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,40 g |
| Tuky | 190,54 g |
| – nasycené | 18,94 g |
| – nenasycené | 137,92 g |
| –– mononenasycené | 81,88 g |
| –– polynenasycené | 56,04 g |
| ––– omega 3 | 8,82 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 593,60 g |
| – cukry | 267,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 160 g 160 g cukru krupice | Krupice pšeničná hrubá | 160 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 PL 1 PL rumové tresti | Aroma rumové | 15 ml |
| 260 g 260 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 260 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1/2 1/2 prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| 100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
| švestková povidla | Povidla | |
| 4 PL 4 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 60 ml |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |