Nutriční hodnoty (Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 318 kJ / 1 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
| Tuky | 27,27 g |
| – nasycené | 6,37 g |
| – nenasycené | 14,37 g |
| –– mononenasycené | 11,88 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,95 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 24,15 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového masa na dušení( doporučuji masový výřez) | Vepřová kýta | 800 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 hrsti 3 hrsti zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce celého kmínu (nemusí být úplně plná) | Kmín | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná sušená | |
| větvička větvička libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |