Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 329 kJ /
796 kcal
Bílkoviny115,59 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,59 g
Tuky17,38 g
– nasycené4,28 g
– nenasycené8,83 g
–– mononenasycené6,96 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 30,05 g
Vláknina22,87 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 4,27 g
Sůl10,50 g
Sacharidy35,75 g
– cukry28,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (plec, krkovice) Vepřová kýta 500 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 1-2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
červená mletá paprika (podle chuti i pálivá) Paprika červená sušená
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
bílé víno (mělo by být sladší, nejlépe typu Tokaj) Víno bílé suché
tuk (sádlo, olej) Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.