Osecký srnčí guláš

hemriettas Kuchařka: hemriettas

Doba přípravy: 150 minut Jiné maso 3 názory

Suroviny

1 kg srnčí plece ( lze použít i hovězí maso)
1 kg cibule
1 plechovka fazolí v rajském protlaku
1 velká zelená paprika
sůl
sladká paprika
kmín
koření na divočinu
2 lžíce sádla
2 lžíce mouky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle podusíme cibuli, posypeme sladkou paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme, přidáme kmín a koření na divočinu. Mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka. Během dušení mírně podléváme.

  2. Pak přidáme fazole a na plátky nakrájenou papriku. Dusíme cca 5 minut, aby se paprika nerozvařila, ale nebyla tvrdá.

  3. Zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě a necháme provařit. Dle chuti dosolíme. Jako příloha jsou bramboráčky, lze i těstoviny.

Poznámka

Kdo má rád pikantnější guláš,přidá fazole v chilli omáčce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Osecký srnčí guláš

Tématické fráze: srnči gulaš srnčí guláš recept srnci gul srnci slezina recept srnčí s fazolemi top recepty srnci guláš srnčí s bramboráčky recepty srnčí gulaš srnčí recepty srnci gulas s bramboracky top srnčí guláš nej recepty z divočiny srnci gulas podle hajneho srnci gulas hajneho sl nej recepty srnčí guláš srnci ragú s bramboráčky srnčí gulas bramborakem gulas ze srnciho masa srnčí guláš doba dušení recept slezina srnci

Zapomněl/a jsem heslo